Zeilschool Pean

Zeilschool – bootverhuur – groepsaccommodatie

Pean is de zeilschool in hartje Friesland waar je goed leert zeilen én veel plezier beleeft op zeilkamp. Onze groepsaccommodaties bieden van september t/m juni onderdak aan groepen van 15 tot 130 personen. Door de ligging middenin de natuur en aan open vaarwater is het een prachtig vertrekpunt voor je vaartocht met sloep of valk.

  • Zeilkampen zijn er voor kinderen (8-12 jaar) en jongeren (12-19 jaar) in de zomer. Ook in de herfst- en kerstvakantie (vanaf 12 jaar). Voor gezinnen en volwassenen zijn er speciale kampen in de meivakantie en met Pinksteren. Kenmerkend voor de zeilschool: leuk, leerzaam en veilig. Kwaliteitslessen in kleine leeftijdsgebonden groepen, persoonlijke aandacht en goede maaltijden. Nieuw zijn de schoolzeilkampen, een combi van schoolactiviteiten en zeilen in voor- en najaar.
  • De groepsaccommodaties ‘Jister’ en ‘Berch’ zijn te huur voor groepen van 15-130 personen. Je kunt zelf de maaltijden verzorgen of dat uitbesteden aan Pean. Geschikt voor schoolkampen, verenigingen en vriendengroepen en feesten en partijen. In de wintermaanden komen muziekgroepen, schaats- en zwemverenigingen  en vergadergroepen. Pean biedt ook bedrijfsuitjes op maat.
  • Vakantiechalet Pompeblêd, voor 4 personen, gelegen aan het water, het hele jaar rond te huur. 
  • Bootverhuur in hartje Friesland: zeilen in de valk, varen met motorsloep of motorbootje.

Gegevens

Bedrijf:  Zeilschool Pean
Contactpersonen: Christophe Meijer en Natasja van den Bos
Adres: Pean 1 8494 NB Nes-Akkrum (Gem. Heerenveen)
Telefoon: 0566-631392
Email: info@pean.nl
Website: www.pean.nl
Facebook:  www..facebook.com/ZeilschoolPean
Twitter:  
Linkedin:  

Top