Dennis Gijsman – Van Vuuren Grou BV

van-vuuren-logoVan Vuuren Grou BV

Van Vuuren is al sinds jaar en dag toonaangevend leverancier van binnen- en buitendeuren in de Nederlandse utiliteitsbouw. Van Vuuren is een onafhankelijk opererend bedrijf. Met name in de laatste periode heeft het bedrijf zich een sterke positie in de markt verworven door als betrouwbare partner te opereren. Door het leveren van een breed pakket aan producten en diensten met een hoog kwaliteitsgehalte, wordt de continuïteit gewaarborgd.

Van Vuuren streeft naar het aanbieden van een optimaal product welke voldoet aan de huidige en toekomstige marktvraag. Daarnaast voelt Van Vuuren zich verantwoordelijk voor een gezonde en plezierige werkomgeving voor haar medewerkers. Door veel regionale (sport-) verenigingen financieel te steunen, kan ook de kwaliteit van de leefomgeving van onze collega’s worden verhoogd. Dit door duurzaam en met respect om te gaan met mensen, middelen en milieu.

Van-Vuuren-DennisDe persoon Dennis

Mijn naam is Dennis Gijsman mede eigenaar van Van Vuuren. Opgegroeid in Akkrum en op dit moment woonachtig in Nes. Na mijn studies civiele techniek en technische bedrijfswetenschappen ben ik bij Van Vuuren aan de slag gegaan en sinds 2015 participeer ik ook in het bedrijf. Ik ben een ambitieuze en innovatieve leider/teamplayer. In staat om verbindingen te leggen tussen bedrijven, mensen en of processen. Analytisch sturend op rendement, door het inrichten of veranderen van een organisatie welke beantwoordt aan de huidige en of toekomstige marktvraag. Dit met oog voor talent, ambitie en (uiteraard) plezier!

Gegevens

Naam (persoon): Dennis Gijsman
Bedrijfsnaam: Van Vuuren Grou BV
Adres: JW de Visserwei 5, 9001 ZE Grou
Telefoonnummer: 0566-623737
Emailadres: sales@vanvuuren.nl
Website: www.vanvuuren.nl
Facebook adres: https://www.facebook.com/Van-Vuuren-Grou-BV-1480967242175125/
Twitter adres: https://twitter.com/vanvuurenvoor
Linkedin adres: https://www.linkedin.com/company/van-vuuren-grou-bv?trk=company_logo

 

Top