Theo Pouw Secundaire bouwstoffen BV

Theo Pouw Secundaire bouwstoffen BV

Het verhaal van de Theo Pouw Groep begint als Theo Pouw op 1 januari 1981 sluit om een eigen onderneming te starten. Hij begint in Utrecht met vijf vrachtwagens en acht medewerkers een op- en overslagbedrijf van grondstoffen. Theo Pouw richt zich vanaf het begin op duurzaamheid, hij is er namelijk altijd al van overtuigd dat bouwstoffen oneindig herbruikbaar zijn.

De activiteiten worden in 1993 uitgebreid met betonproductie, grondreiniging en mobiel breken. In 1998 wordt op verzoek van de gemeente Utrecht gestart met de Container Terminal Utrecht. In 2004 openen de vestigingen van Theo Pouw in Weert en Lelystad.

Zoon Alexander Pouw treedt in 2006 toe tot de directie. De organisatie start met de thermische reinigingsactiviteiten in Eemshaven en neemt diverse schepen in de vaart. Ook worden er vestigingen geopend in Tiel (CTU), Nauerna en Akkrum.

Inmiddels is de Theo Pouw Groep uitgegroeid tot een begrip in de grond-, weg-, water- en betonbouw. Samen met de ruim 460 medewerkers weet de familie Pouw de groei vast te houden.

Sinds 2011 heeft de Theo Pouw Groep een locatie in Akkrum. Deze locatie is onderdeel van Theo Pouw Secundaire Bouwstoffen bv Eemshaven. Vanuit Akkrum verzorgen wij onder andere levering van primaire en secundaire bouwstoffen, verhuur van afvalcontainers, inname van bouw- en slooppuin en asfalt en grondbank activiteiten.

Gegevens

Theo Pouw BV
Spikerboor 19
8491 PB Akkrum
+ 31 (0) 566 66 50 332

Emailadres: akkrum@theopouw.nl
Website: www.theopouw.nl

Facebook: https://www.facebook.com/theopouwgroep/
LinkedIn: https://nl.linkedin.com/company/theo-pouw-groep
Twitter: https://twitter.com/theopouwgroep
Instagram: https://www.instagram.com/theopouwgroep/

 

Top