Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties

Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties

Een huis kopen. Eén van de grootste beslissingen van uw leven. Behalve een goed gevoel zijn er meer zaken die van belang zijn als het gaat om aankoop van een woning. Zaken die het verdienen om er deskundig naar te kijken. Want juist in het kooptraject is er erg veel te winnen.

Huiskoopadvies
Het kopen van een woning lijkt heel eenvoudig. U ziet uw droomhuis, maakt een afspraak voor bezichtiging en doet een bod. Wanneer de koop rond is, kunt u verhuizen. Helaas is de werkelijkheid in de meeste gevallen heel anders. Het kopen van een woning is doorgaans de grootste financiële transactie die u in uw leven doet.

De gemiddelde Nederlander staat twee of drie keer in zijn leven voor zo’n grote aankoop. Hiermee zijn vele mensen ervaringsdeskundige, maar dat wil niet zeggen dat ze een inhoudsdeskundige zijn op het gebied van woningtransacties. Daarom is het verstandig een vakman aan uw zijde te hebben. Iemand die dagelijks actief is met aankoop van onroerend goed en alle ‘ins and outs’ kent.

Uw woning is niet alleen een gebruiksgoed, maar ook een belegging. De investering die u doet is groot. U kunt Ter Hart bij de aankoop van uw woning ook zien als deskundige die er voor zorgt dat het financiële risico dat u neemt zorgvuldig en professioneel wordt bewaakt. Hij beoordeelt of de onderliggende waarde van de woning overeenkomt met het bedrag dat u bereid bent er voor te betalen. Zaken die wel eens uit het oog worden verloren, wanneer mensen helemaal verliefd zijn op een woning die ze op het oog hebben. En u weet, liefde maakt vaak blind. Ter Hart zorgt er voor dat de uiteindelijke beslissing een weloverwogen en verstandige is.

Lees alles over de verschillende aankooppakketten »

Taxaties
Een taxatie geeft de objectieve waarde van een woning of bedrijfspand aan. Ons kantoor heeft alle kennis in huis voor het verrichten van taxaties van woningen en bedrijfspanden die onder andere nodig kunnen zijn in onderstaande gevallen:

  • Koop en verkoop
  • Hypothecaire financiering
  • Scheiding
  • Fiscale zaken, bijvoorbeeld een erfenis of bedrijfsoverdracht

Ter Hart checkt de woning of bedrijspand op verschillende punten: bouwkundige staat, afwerking, indeling, inhoud en oppervlakte. Verder houden wij ook rekening met de ligging, marktontwikkelingen, bestemmingsplannen en rechten en plichten die op het perceel rusten. Al deze zaken worden zorgvuldig en nauwkeurig vastgelegd in een taxatierapport.

Ter Hart bepaalt de waarde aan de hand van objectieve maatstaven. Persoonlijke omstandigheden of voorkeuren spelen hierbij geen rol.

Alle geïnspecteerde zaken zet Ter Hart voor u in een taxatierapport. Het door Ter Hart geleverde rapport wordt door alle instanties geaccepteerd. Ter Hart aangesloten bij VastgoedCert, NWWI en TaxateursUnie.

Heeft u interesse in onze taxatieservice, vul dan het contactformulier in en dan nemen wij contact met u op.

Ga naar het contactformulier »

Gegevens

Naam: Arno ter Hart
Bedrijf: Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Adres: De Slachterij 6, 8491 TA Akkrum
Telefoon: 0566-650223
Email: terhart@huiskoopadvies.nl
Website www.huiskoopadvies.nl

Top