The Travel Club

 The Travel Clubtravelclub-logo1

Als reisadviseur krijg ik vaak de vraag; hoe zit het als ik bij jou boek, ben ik dan duurder uit dan als ik het zelf boek via internet, hoe kan dat nou hetzelfde zijn of goedkoper en waarom zal ik dan via jou boeken?
1. De touroperator waar ik de reis boek, die betaalt mij een commissie en niet jij. Indien je deze reis rechtstreeks boekt bij de touroperator betaal je precies hetzelfde.
2. Ik heb speciale websites die alleen voor reisagenten toegankelijk zijn en daarom ook veel meer mogelijkheden bieden om te zoeken naar vluchten en hotels.
3. Daardoor vind ik ook hotels en vluchten die soms goedkoper zijn en anders voor dezelfde prijs als dat jezelf via internet kan vinden
4. Je bent geen extra tijd kwijt aan het zoeken op internet.
5. Internet denkt niet met je mee en geeft geen advies op maat.
6. Eén aanspreekpunt en ik ben 24/7 bereikbaar. sigrid_1
7. De gunfactor, als het je niets extra kost, dan gun je mij toch de boeking……..je weet dat je reis bij mij in goede handen is.

Sigrid de Vries

Sigrid de Vries is zelfstandig reisadviseur en aangesloten bij “The Travel Club”. Met haar professionele aanpak wist ze in 2011 de titel “Beste Zelfstandig Reisadviseur Nederland” in de wacht te slepen.

Sigrid is voorzitter van Voan (Verenigde Ondernemers Nes Akkrum). Zij is zeer actief in het organiseren van netwerkavonden, bedrijfsbezoeken en lezingen. Daarnaast onderhoudt zij kontakten met lokale en regionale ondernemers, organisaties en overheden voor een zo goed mogelijk ondernemersklimaat in de dorpen Akkrum en Nes. Zij zet zich in voor het stimuleren van de onderlinge samenwerking tussen ondernemers in Akkrum en Nes.

Gegevens

Naam Sigrid de Vries
Bedrijf: The Travel Club
Adres: It Harspit 9 Nes
Telefoon  06-29340220
Email sigrid@thetravelclub.nl
LinkedIn https://nl.linkedin.com/in/sigrid-de-vries
   
Website www.thetravelclub.nl/sigrid
Facebook https://www.facebook.com/The-Travel-Club-Sigrid
sigrid-de-vries-travel-club travel-club travel-club-2
Top