Boot Akkrum

Boot Akkrum

boot-akkrum-logo-jpg

Uitwaaien op de Friese meren, sloepvaren door de Amsterdamse grachten of misschien wel varen met een rib over de rivieren. Ervaar wat water met je doet en kom je oriënteren op watersport bij Boot Akkrum!

Watersport brengt ontspanning, rust en sensatie voor jong en oud. Bij Boot Akkrum vind je een ruim assortiment nieuwe en gebruikte open boten, buitenboordmotoren, boottrailers en watersportaccessoires. In de showroom van ruim 3000m2 staan vele opblaasboten, sloepen, roeiboten, visboten, reddingsboten, buitenboordmotoren en watersportaccessoires uitgestald. De medewerkers helpen je graag bij het vinden van de juiste invulling van jouw tijd op het water of ondersteunen u bij het onderhoud, de reparatie of de stalling van jouw boot en buitenboordmotor.

Bij Boot Akkrum vind je producten van bekende merken uit binnen- en buitenland. Naast motoren van Mercury en Honda vind je het grootste aanbod opblaasboten en kunststof roei- en consoleboten van de Benelux. Bijna alle modellen van Vortex, AB en Caribe opblaasboten en Whaly, Fun Yak en Terhi roei- en consoleboten zijn te bezichtigen in de showroom. Zo kan jij je een goed beeld vormen van welke vorm van watersport bij jouw wensen past.

Nieuwsgierig welke vorm van watersport bij jou past? Doe de watersportcheck via deze LINK

Ondernemers Boot Akkrum

Boot Akkrum is een vennootschap waarin Jan-Jetze van der Meulen, Frieda van der Meulen en Romkje Groothedde samenwerken. Samen met 7 gemotiveerde commerciële en technische medewerkers staan zij dagelijks klaar voor zakelijke en particuliere watersporters.

Romkje Groothedderomkje_1

Romkje Groothedde is één van de vennoten van Boot Akkrum.  Zij is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie, verzorgt de import van een aantal merken boten en maakt onderdeel uit van het salesteam.

Ook is Romkje bestuurslid van de Voan (Verenigde Ondernemers Nes Akkrum). Als algemeen bestuurslid zet zij zich graag in voor het stimuleren van de onderlinge samenwerking tussen ondernemers in Akkrum en Nes en het verbeteren van het ondernemersklimaat in de dorpen.

Gegevens

Naam Romkje Groothedde
Bedrijf: Boot Akkrum VOF
Adres Spikerboor 26, 8491 PA Akkrum
Telefoon 0566-651383
Email r.groothedde@bootakkrum.nl
LinkedIn www.linkedin.com/in/romkje-groothedde
   
Website www.bootakkrum.nl
Facebook  www.facebook.com/Boot-Akkrum
Twitter  www.twitter.com/bootakkrum

 

vooraanzicht-boot-akkrum-1 boot-akkrum-showroom-verkleind img_56652
Top