Leo Boermans – Monuta Leo Boermans

Monuta Leo Boermans

Monuta Leo Boermans verzorgt de uitvaart zoals u dat wilt in de regio Akkrum/Nes, Aldeboarn, Terherne, Heerenveen, Wolvega, Noordwolde en de omliggende dorpen en op speciaal verzoek. Hierbij staan de wensen van de overledene en de nabestaanden altijd voorop. Het belangrijkste is dat u met een goed gevoel terugkijkt op de uitvaart. Daarbij is Monuta Leo Boermans u graag tot steun.

De persoon Leo

Mijn naam is Leo Boermans, en ik ben franchisenemer van Monuta in de regio Akkrum/Nes, Aldeboarn, Terherne, Heerenveen, Wolvega, Noordwolde en de omliggende dorpen. Uiteraard ook op speciaal verzoek.

BoermansIets betekenen voor mensen

Vele jaren was ik werkzaam in de commerciële sector. Twee jaar geleden besloot ik het roer om te gooien. In september 2012 werd ik geconfronteerd met het overlijden van mijn moeder. De wijze waarop de uitvaartverzorgster de uitvaart van mijn moeder vorm heeft gegeven, heeft diepe indruk op mij gemaakt. Ik was in mijn dagelijkse leven alleen maar bezig met ‘sales’ en realiseerde mij dat ik meer voldoening dacht te gaan halen uit een functie waarbij ik sociaal nuttiger kon zijn. In december 2012 ben ik een studie begonnen en zo maakte ik, theoretisch, kennis met het uitvaartvak. Nadat ik deze studie had afgerond ben ik als uitvaartspreker aan de slag gegaan om ook praktijkervaring op te doen. Ik heb het afgelopen jaar bij ruim 20 uitvaarten mogen spreken en ik kwam elke keer weer thuis met een voldaan gevoel. Dat ik met mijn talent iets kan betekenen voor de medemens, geeft mij een bijzonder gevoel.”

Friese taal

Belangrijk in dit vak is dat je goed kunt luisteren en daarin heeft Leo ruime ervaring opgebouwd in zijn arbeidsverleden. Leo woont al zijn gehele leven in zijn werkgebied. “Ik heb me er altijd thuis gevoeld en ben verknocht aan Friesland en al haar culturen”.  Wat Leo ook belangrijk vindt, is de Friese taal. “Bij het regelen van een uitvaart ben ik vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart en daarna, het aanspreekpunt voor de naasten. Wat kan het dan fijn zijn dit in je eigen taal te verzorgen.”

Bij Monuta Leo Boermans kan men terecht voor een kwalitatief hoogstaande uitvaartverzorging. Of het nu gaat om een traditionele uitvaart of een juist wat meer eigentijds afscheid. “Ik wil laten zien, dat ik een uitvaart persoonlijk kan maken en een betekenis kan geven. Een afscheid waarna de nabestaanden verder kunnen, met de herinnering van hun dierbare in hun hart.”
Ook kunt u bij Leo terecht voor een voorregel gesprek. Leo zal dan samen met u uw uitvaartwensen vastleggen.

Leo Boermans heeft in het jaar 2016 het keurmerk Uitvaartzorg behaald en de titel Register Uitvaartverzorger. Om de vakbekwaamheid van uitvaartverzorgers te borgen is er het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg. Uitvaartverzorgers die voldoen aan de eisen van het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) en werkzaam zijn bij een keurmerkonderneming worden opgenomen in het Register Uitvaartverzorgers.           

Meer informatie hierover is te vinden op de website www.sku.nl

Gegevens

Bedrijf: Monuta Leo Boermans
Adres: Postbus 24: 8490 AA Akkrum
Telefoonnummer:
(0566) 65 08 67
Emailadres: info@monutaleoboermans.nl
Website:
www.monutaleoboermans.nl
Facebook adres:
https://www.facebook.com/monutaleoboermans/
Linkedin adres:
https://www.linkedin.com/in/leo-boermans-ru-837a5aa/

  

Top