Friesland Yachtcharter

Friesland Yachtcharter

Friesland Charter is een familiebedrijf dat al sinds 1966 jaar garant staat voor al uw vaartochten. Of het nu een weekendje weg, een schoolreis,of even een dag uitwaaien betreft: u bent bij ons in goede handen. Het vaargebied  van onze  2 eigen schepen  (Klipper De Hoop en Stella Frisia) omvat de Friese meren en het IJsselmeer. Bij ons kunt u terecht voor het complete plaatje: transfer van en naar de afvaarthaven, vaartocht, catering, en eventuele verzekering. Hierbij staat u in direct contact met de schipper/eigenaar. Dit betekent korte lijnen en geen onnodige tussenpersonen: dat werkt wel zo prettig. Welkom aan boord!

Weekend

Even een weekendje weg met familie, vrienden of collega’s. Komplete arrangementen voor groepen vanaf 14 personen. Inklusief catering. Weekendreizen zijn al mogelijk voor groepen vanaf 10 personen.lees verder..

Dagtocht

Ontspannen een dagje uit. Varen en zeilen in de omgeving van Grou en Earnewâld, onder andere in het Nationaal park ‘Alde Feanen’. Complete arrangementen met of zonder catering,  altijd zoals u wenst. Bijvoobeeld in combinatie met een activiteit zoals een high tea. Vraag de naar de diverse mogelijkheden… lees verder..

Schoolreis

Met de klas een paar dagen op het water: avontuur beleven en chillen tegelijk! Voor een periode van 3,4, of 5 dagen de vele aspecten van het water beleven. Voor groepen vanaf 20 personen, inclusief catering (met corveediensten). Met complete nevenprogramma’s. lees verder..

Speciale reizen

Op maat gemaakte reizen voor bijvoorbeeld 50 plussers, alleenstaande ouders of mensen met een beperking. Of als varende accommodatie bij bijvoorbeeld skûtsjesilen en elfstedentochten (wandel-/fiets-/..).

Familiebedrijf

Friesland Charter is het enige bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het zeilen met grote klippers op de Friese meren en kanalen. De route wordt in gezamenlijk overleg bepaald. Zeilervaring en zeebenen zijn niet nodig. Onder leiding van de schipper worden de zeilen gehesen, bediend en alle daarmee samenhangende werkzaamheden verricht. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon lekker aan dek ontspannen en genieten van de mooie omgeving.

 

Gegevens

Bedrijf: Klipper
Website www.xs4all.nl/~klipper/nl/klipperdehoopnl.htm

Top