Kinderopvang Boartershiem

Kinderopvang Boartershiem is gevestigd in Akkrum op een unieke locatie!  Je kunt ons vinden in het Mienskipssintrum Leppehiem gelijk naast de verloskundigen van It Berthehûs. Kinderopvang Boartershiem biedt opvang aan kinderen van 0-4 jaar. De combinatie van oud en jong in één gebouw maakt de locatie bijzonder en levendig.

Elk kind is uniek!
Kinderopvang Boartershiem is een een kleinschalige kinderopvang. We werken met vaste leidsters op de groep. Hierdoor is er altijd een   vertrouwd gezicht aanwezig voor de kinderen. Wij werken met kleine groepen, hierdoor hebben wij voldoende tijd voor ieder kind. ( Groep grote maximaal 12 kinderen, waarbij wij proberen 10 kinderen per dag in te plannen ). Tevens bieden wij kinderen een huiselijke omgeving.

Onze leidsters zijn in het bezit van een geldig certificaat EHBO voor kinderen. Verder volgen wij diverse scholingen om onze deskundigheid te bevorderen. Zo hebben wij sinds juni 2017 ook het VVE certificaat behaald. Daarnaast hebben wij nog meer deskundigheid in huis waaronder de non- en verbale communicatie voor 0 tot 1 jarigen, het ergonomisch dragen, kindercoaching, baby- en kindermassage. Tevens is 1 van onze leidsters bevoegd om de training werken met baby’s te geven. Binnenkort zullen wij allen ook in het bezit zijn van het certificaat werken met baby’s. 

Werken met baby’s
Dit is een verplicht onderdeel om aan te voldoen binnen de kinderopvang. Wij zijn per maart 2019 geslaagd voor het bijwonen van de training! Tijdens de training leren wij de non- en verbale communicatie van 0 tot 1 jarigen. Krijgen wij nog meer achtergrond over babymassage en ergonomisch dragen speciaal voor binnen de kinderopvang. Daarnaast leren wij alles omtrent emotionele ondersteuning, respect voor autonomie,  het bieden van structuur en continuïteit voor baby’s binnen de kdv, begeleiden van interacties en alles rondom de ontwikkeling van de baby’s. Tevens wordt er tijdens de training behandeld hoe we de ruimte veilig en uitdagend kunnen inrichten en hoe wij spelenderwijs baby’s van alles kunnen leren. Een leerzame en leuke training. Bewustwording, verdieping en samenwerken zijn 2 woorden die veel aan bod komen.

Bitcare
Bitcare is een app voor ouders en pedagogisch medewerkers in de kinderopvang. Als ouders kunnen jullie via een app genaamd Bitcare bijhouden hoe het met jullie kind gaat tijdens de opvang. Ook worden foto’s die alleen zichtbaar zijn voor de verzorgers getoond in jullie account. Planning en verlof aanvragen kunnen tevens ingediend worden via Bitcare.

Gegevens

Naam: Nienke van der Berg
Bedrijf: Kinderopvang Boartershiem
Adres: Leppedijk 5b, 8491 GJ Akkrum
Telefoon: 06-12856678
Email: boartershiem@hotmail.com
Website: www.boartershiem.nl
Top