Teledatacom

Teledatacomteledatacom_logo

Teledatacom is op 1 april 2006 van start gegaan en is nu al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in bedrijfstelefonie, zakelijke internet- en dataverbindingen alsmede vast / mobiele telefonie-integratie. Wij werken zeer intensief samen met KPN, Ziggo Zakelijk en Telfort Zakelijk. Ons kantoor is gevestigd in Sneek, echter het werkgebied betreft geheel Nederland.

Omdat elke organisatie, in welke vorm dan ook, gebruik maakt van telefonie en internet hebben wij een zeer uiteenlopend klanten bestand. Wij leveren niet alleen telefonie en internet maar ook lijnen voor liften, gebouwbeheersystemen, brandmelddetectie, intercom en alarminstallaties.

Wij werken o.a. voor BNP Paribas Real Estate, Staatsbosbeheer, Veenstra Transport, DTZ Zadelhof en recentelijk nieuwe bedrijfstelefonie geleverd voor de VOAN leden: AA-Trappen, zeilschool Pean, Afib Accountants, Bliksem! See The Difference en Teo Welles.

Jan-Willem van Essenj_w_1

Jan-Willem van Essen is eigenaar van Teledatacom in Sneek. Jan-Willem is tevens voorzitter van Voan (Verenigde Ondernemers Nes Akkrum). Hij is zeer actief in het organiseren van netwerkavonden, bedrijfsbezoeken en lezingen. Daarnaast onderhoudt hij kontakten met lokale en regionale ondernemers, organisaties en overheden voor een zo goed mogelijk ondernemersklimaat in de dorpen Akkrum en Nes. Hij zet zich in voor het stimuleren van de onderlinge samenwerking tussen ondernemers in Akkrum en Nes.

Gegevens

Naam Jan-Willem van Essen
Bedrijf: Teledatacom
Adres: Koperslagerstraat 63, 8601 WP Sneek
Telefoon 0515-443030
Email info@teledatacom.nl
LinkedIn https://nl.linkedin.com/in/jw002
   
Website www.teledatacom.nl

 

teledatacom_logo Versie 2
Top