De Vakman Fokko Nijenhuis

De Vakman Fokko Nijenhuis kan elk soort klus aan!

Logo_De_VakmanWie in zijn huis of bedrijf rondkijkt, komt al gauw diverse klussen tegen. Of het nu gaat om verbouw, renovatie of onderhoud van woningen en bedrijfspanden. De Vakman Fokko Nijenhuis al meer dan 10 jaar is hij actief met zijn klusbedrijf en heeft een grote klantenkring opgebouwd. Hij volgt regelmatig trainingen om alle ontwikkelingen op het gebied van nieuwe materialen en werkmethoden bij te houden en te kunnen toepassen bij klanten. Ook op het gebied van duurzaamheid is hij op de hoogte om goede adviezen te geven als het gaat om minder onderhoudskosten, lager energieverbruik en meer wooncomfort. Regelmatig wordt Fokko ingehuurd om een woning levensloopbestendig te maken zodat ouderen of minder validen langer thuis kunnen wonen.

De Vakman Fokko Nijenhuis is VLOK erkend klussenbedrijf,  VLOK is dé brancheorganisatie voor klusbedrijven. Fokko hanteert de VLOK uitvoeringsvoorwaarden en geeft daarmee minimaal één jaar garantie op uitgevoerde klussen. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Als De Vakman berekent Fokko geen voorrijkosten. Hij gaat altijd voor kwaliteit en werkt vrijwel uitsluitend met eerste klas materialen van gerenommeerde merken.

Fokko is met name gespecialiseerd in:

  • Verbouw/Onderhoud/Renovatie
  • Timmer- en tegelwerk
  • CV/Elektra/Loodgieterwerk
  • Badkamers/Keukens/Interieurbouw
  • Ramen/Dakramen/Deuren/Vloeren
  • Woningaanpassing

De persoon Fokko

Fokko_Nijenhuis_Portret_VOANFokko werkt secuur en heeft oog voor detail. Met name deze kenmerken en zijn veelzijdigheid heeft voor de klant het voordeel dat hij één aanspreekpunt heeft voor de uitvoering van de diverse kluswerkzaamheden. Dit bevordert de communicatie waardoor er efficiënter gewerkt kan worden.

Fokko is van vele markten thuis en heeft ruim 30 jaar onafgebroken ervaring in de techniek. Na het afronden van zijn technische opleiding is hij werkzaam geweest als allround (onderhouds)monteur en constructiebankwerker bij diverse bouw en constructie bedrijven in de regio. Daar heeft hij als operationeel leidinggevende veel ervaring opgedaan met klanten en plannen. Hij heeft zijn vaardigheden verder uitgebreid door in zijn vrije tijd veel te klussen. Zo heeft hij zijn vorige woning en huidige woonboerderij volledig verbouwd en gerenoveerd. In de loop der jaren heeft hij zich daardoor verder ontwikkeld tot allround vakman. Niet alleen op cv-, elektra-, loodgietergebied verstaat hij zijn vak ook voor, timmer-, tegelwerk, het inrichten van badkamers en keukens ben je bij hem aan het goede adres.

Gegevens

Bedrijf De Vakman Fokko Nijenhuis
Website www.devakman.info/fokkonijenhuis
Adres Rijksstraatweg 70, 8468 MH te Haskerdijken
Tel 0566-65 38 87, Mobiel 06-53 72 78 63
Email f.nijenhuis@devakman.info
Facebook https://www.facebook.com/DeVakmanFokkoNijenhuis
Google+ https://plus.google.com/+devakmanfokkonijenhuisakkrum
Linkedin https://nl.linkedin.com/in/fokko-nijenhuis-84607b3b
Velux https://www.veluxmontageservice.nl/montagepartner/de-vakman-fokko-nijenhuis-haskerdijken
Fakro http://montagedienst.fakro.nl/specialist/1189/de-vakman-fokko-nijenhuis
Top