Slagerij Spijkerman

Slagerij Spijkermanspijkerman

 

Keurslagerij Spijkerman is in 1994 in Akkrum van start gegaan na daarvoor al enkele jaren in Damwoude en Nibbixwoud te hebben gezeten. In 2008 is de slagerij uitgebreid met een hypermoderne worstmakerij waar alle producten voor de slagerij worden geproduceerd, met als basis de Friese droge worst. Om deze reden staat de slagerij bekend als de droge worst specialist’ van het noorden en is in 2012 bekroond tot de Beste Ambachtelijke Slagerij van Nederland. Hun producten vinden dan ook zeker zijn weg in diverse speciaal-& horeca-zaken.

In februari 2016 is het bedrijf overgenomen door Henk & Daan Spijkerman. Het is een echt familiebedrijf waarbinnen het gehele gezin werkzaam is.Daan en Henk Spijkerman

Graag nodigen wij u uit om eens ons bedrijf te komen bezichtigen en lekker producten te komen proeven, ook op het gebied van catering bent u bij ons op het juiste adres.

Kom eens binnenkijken in onze slagerij door op deze link te klikken.

 

Daan Spijkerman

Daan Spijkerman is mede-eigenaar van Keurslagerij Spijkerman in Akkrum. Daarnaast is Daan een actief lid van VOAN. Hij verzorgt de organisatie van braderieën in het dorp plaatsvinden.

 daan_1

Gegevens

Naam Daan Spijkerman
Bedrijf: Spijkerman, Keurslager
Adres Kleef 9, 8491 BX Akkrum
Telefoon 0566-651353
Email info@spijkerman-keurslager.nl
   
Website www.spijkerman.keurslager.nl
Facebook  https://www.facebook.com/keurslagerspijkerman
Twitter  https://twitter.com/spijkermankeur

 

keurslager-spijkerman-dec-15

 

Top