Jetske van ’t Blik – Bliksem! See The Difference

Bliksem! See the difference | We ♥ your logo!

Wat ooit begon als hobby op de zolderkamer, is nu 8 jaar later uitgegroeid tot een fullservice reclameproductie & signbedrijf met een vestiging in Akkrum én Heerenveen en een team van 6  vaste medewerkers.

Onder het motto ‘See the difference’ werken we dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten om de naamsbekendheid van onze opdrachtgevers te vergroten in welke vorm dan ook. Met onze jarenlange grafische kennis en ervaring helpt Bliksem! See the difference bij de realisatie daarvan: van advies en ontwerp tot productie en montage. We ♥ your logo!

 

Wij helpen je graag met het promoten van jouw bedrijf en leveren vrijwel ALLES dat voorzien kan worden van tekst, logo en afbeeldingen. Al vanaf ① exemplaar tot grote aantallen.

Gepersonaliseerde kleding • T-shirts, polo’s, sweaters, hoodies, broeken: wij kunnen het bedrukken. Net zoals bedrijfskleding voor je medewerkers of promotiekleding voor het sportteam dat je sponsort.

Een boodschap die blijft plakken •  Stickers zijn ideaal inzetbaar als reclamemiddel. Van klein tot groot en voor binnen- of buitengebruik. Wil je een logosticker, een full color afbeelding, contourgesneden illustratie of liever een complete tekst? Alles kan!

Relatiegeschenken • Te bedrukken, graveren, laseren of te borduren met jouw naam, boodschap of logo. Een uitstekende manier voor promotie en het vergroten van je naamsbekendheid.

Laat zien waar je zit! • Zorg ervoor dat klanten je kunnen vinden met baniervlaggen, reclamezuilen, spandoeken, gevelreclame, raambestickering of bewegwijzering.

Rijdende reclame • Van simpele belettering tot uitgebreide full color prints met een hoge attentiewaarde. Ook voor een complete carwrap kun je bij ons terecht.

Laat jouw huisstijl drukken • In allerlei vormen en maten. Van visitekaartjes en briefpapier tot flyers, brochures, notitieblokken en posters.

Gegevens

 Naam: Jetske van ‘t Blik
Bedrijf: Bliksem! See The Difference
 Adres: Venus 10, 8448 GW  HEERENVEEN
 Telefoonnummer: 06 – 52 01 52 15
 Emailadres: info@bliksem-reclame.nl
 Website www.bliksem-reclame.nl
 Facebook: www.facebook.com/bliksemreclame
Twitter: www.twitter.com/BliksemReclame
Linedin: www.linkedin.com/in/jetskevantblik

 

 

 

Top