Annet de Jong – Cocoon Concept Store

Annet de Jong

Als kind was ik altijd al creatief en had een grote fantasie. Het was dan ook vanzelfsprekend dat ik na mijn middelbare schoolperiode naar de kunstacademie ging. Na 5 jaar studeerde ik af als modeontwerper. Ik verhuisde van Friesland naar Leiden en had al snel mijn eerste baan in Amsterdam als modeontwerper. De ideeën voor mijn ontwerpen doe ik  op door me te laten inspireren door de wereld om me heen, maatschappelijke ontwikkelingen, steden en sferen.

Tegenwoordig ontwerp ik enkel stuks die bij mij passen. Stijlvol en tijdloos. Deze combineer ik met trendy items. Na vele jaren in loondienst te hebben gewerkt heb ik 2 jaar geleden besloten om voor met zelf te beginnen en ontwerp ik nu op freelance basis. Samen met mijn opdrachtgever lanceren we een nieuwe lijn voor Amerika die deze maand in  verschillende warenhuizen en boetieks verkocht zal gaan worden. Ik reis regelmatig naar Amerika om ter plekke aanpassingen te doen aan de collecties. Daarnaast bezoek ik veel Europese steden om goed op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en trends.

Cocoon Concept Store

Duurzaam wonen met volop keus uit unieke en fairtrade producten.

Dit is een plek waar je inspiratie op kunt doen om je leven wat groener te maken. Een winkel waar je juist die dingen kunt vinden waar wij het “Love at first sight” gevoel bij hebben. Nieuw design en mooie vintage items. Bij ons vind je ecologische,- en in eerlijke omstandigheden vervaardigde producten. Kortom een winkel met een passie.
 
Merken: Klippan, Au Maison, Kinta, Keecie, Tinystories, Soonokstudio, Fairtrade, van Eek, Fjall Raven, Zupersozial en lekkere biologische wijnen.

Gegevens

Naam:      Annet de Jong
Bedrijf:    Cocoon Concept Store
Adres:      De Kleef 6, 8491 BX Akkrum
Telefoon: 06-55718845
Email:      shop@cocoonconceptstore.com
Website: www.cocoonconceptstore.com

Top