Notariskantoor Mirjam Bos

Notariskantoor Mirjam Bos

“De grondslag van het recht is goede trouw” (Cicero, Romeins staatsman en redenaar, 1e eeuw v. Chr.). Waarden als trouw en betrouwbaarheid zijn de basis van het notarisvak. Die probeer ik elke dag in praktijk te brengen. Een notaris regelt zaken van “rouw en trouw” en andere zaken, zoals de aankoop van een woning of het oprichten van een onderneming. Het is de taak van de notaris om deze zaken ‘te goeder trouw’ uit te voeren.

Als notaris ben ik gespecialiseerd in het familie- en erfrecht. Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd om op te kunnen treden als mediator, scheidingsbemiddelaar en als estate-planner. Ik ben geregistreerd register-executeur en deskundige bij de afwikkeling van nalatenschappen. Tevens ben ik aangesloten bij de specialistenvereniging van estate planners in het notariaat (EPN).

Als kantoor beheersen wij alle vakgebieden die het notariaat kent. Onderdeel daarvan is ook de stichting Koskea. Deze stichting helpt mensen hun (geld) zaken goed te beheren door middel van bewindvoering, mentorschap of curatele. Elke maandagmiddag is er een gratis inloopspreekuur vanaf één uur en elke donderdagavond is mijn kantoor geopend tot negen uur ’s avonds. Op kantoor spreken we Nederlands én Fries. Wij komen ook graag bij cliënten thuis of op de zaak voor een bespreking of het tekenen van akten.

Mijn kantoor is nu onderdeel van Fides notarissen. Fides was in het oude Rome de godin van de trouw, die verschillende tempels had, waarin verdragen bekrachtigd werden. Een toepasselijke naam voor een samenwerkingsverband met grote voordelen.

Of het nu gaat om de overdracht van uw woning, het vestigen van een hypotheekrecht, het oprichten of overdragen van uw onderneming, het opstellen van uw testament of het afwikkelen van een nalatenschap, u kunt voor al deze diensten bij ons terecht.

Op ons kantoor worden alle voorkomende notariële werkzaamheden op een voor u begrijpelijke, transparante en betaalbare wijze verricht. Bij ons op kantoor, bij u thuis of op de zaak.

Notariskantoor Mirjam Bos is de opvolger van Aangenaam Notarissen Grou, de notarissen Nauta, Vellinga, De Boer, Idema en Slart en Spoelstra, de notarissen van de voormalige gemeente Boarnsterhim.

 Gegevens

Naam: Mirjam Bos
Bedrijf: Notariskantoor Mirjam Bos
Adres: Stationsweg 1, 9001 ED Grou
Telefoon: 0566-601404
Email: info@notarismirjam.nl
LinkedIn: www.linkedin.com/in/mirjamspoelstra/
Website www.notarismirjam.nl

 

Top