Voan ontbijtsessie Zorg een groot succes

Op vrijdag 13 oktober heeft de eerste Voan ontbijtsessie plaatsgevonden bij Hotel Restaurant Goerres. Deze ontbijtbijeenkomst was bestemd voor ondernemers en organisaties die actief zijn in verschillende vormen van Zorg in Akkrum en Nes.  Ook waren er ondernemers aanwezig met werkzaamheden nauw verbonden aan met de zorg. 

Er waren 19 personen aanwezig van 13 organisaties en er is kennisgemaakt en informatie uitgewisseld. De reacties van de deelnemers waren zeer positief en men zag mogelijkheden tot onderlinge samenwerking. Een resultaat om trots op te zijn.

Ontbijt- of borrelsessies per sector
Later in het jaar zal er een volgende ontbijt- of borrelsessie worden georganiseerd. Deze sessies zorgen voor meer bekendheid van ondernemers die werkzaam zijn in een zelfde branche of sector. In de komende maanden zullen meer ontbijt- of borrelsessies georganiseerd worden, houdt uw email en de facebookpagina van Voan in de gaten.

Heeft u behoefte aan een kennismaking met ondernemers in uw sector of wilt u een onderwerp met collega-ondernemers delen? Richt u tot het bestuur door te mailen naar bestuur@voan.nl of door middel van telefonisch contact. U vindt de contactgegevens van de bestuursleden op de bestuurspagina.

 

Top