Verkeersregelaars gezocht!

Zoals al vele jaren worden er ook in 2017 weer heel wat evenementen in Akkrum-Nes georganiseerd. Bij veel van die activiteiten zijn verkeersregelaars nodig. Al vele jaren lang neemt de “Luscommissie” van de Sport- en Activiteitenhal Utingeradeel het initiatief om centraal de instructie voor “evenementenverkeersregelaars” te organiseren. De laatste jaren is er steeds minder animo om deze instructie te volgen. Om op een verantwoorde wijze de evenementen te kunnen blijven organiseren is  het toch wel heel belangrijk om gekwalificeerde verkeersregelaars in te zetten.

De deelnemers de in de afgelopen jaren de instructie tot verkeersregelaar een keer hebben afgerond zijn inmiddels weer benaderd om dit jaar opnieuw de instructie te volgen. Het zou goed zijn om binnen of rond jullie eigen organisatie ook eens te inventariseren wie deze instructie kan / wil volgen. Het zou jammer zijn als door een gebrek aan verkeersregelaars een evenement onverhoopt niet door kan gaan.

De instructie kan, net als de afgelopen jaren, via “e-learning” worden gevolgd. Je kunt dus thuis, op je gemak, achter je computer de instructie volgen en die afsluiten met een eenvoudig “examen”. Lukt het je de eerste keer niet om voldoende punten te halen kun je het direct weer opnieuw proberen. De aanstellingspas die je ontvangt na het met goed gevolg afleggen van het examen is één jaar geldig.

Als u verkeersregelaar zou willen zijn en de instructie wilt volgen geef dan naam en email adres even door aan Kees de Boer via keesenhielkje@upcmail.nl of per telefoon op nummer 06-53310841.

We zorgen er dan voor dat de kandidaten de werkwijze, de gegevens en de inlogcode ontvangen om de instructie te kunnen volgen.

Kees de Boer (secretaris Lus van Akkrum)

06-53310841

Top