Uitnodiging aanleveren gegevens voor Ledengids op www.VOAN.nl

Begin december is de nieuwe website van VOAN live gegaan. De nieuwe website is eigentijds en biedt vele mogelijkheden om nieuws, evenementen en informatie te delen met de leden van VOAN, bewoners van Akkrum en Nes en andere geïnteresseerden.

Goed bereik en aanleveren nieuwsitems

Door de eigentijdse techniek heeft de nieuwe website een groter bereik dan de oude. Het aantal bezoekers op VOAN.nl groeit elke maand. Door zo veel mogelijk informatie van en voor ondernemers op de site te vermelden en deze info onder andere te delen via social media komt de site steeds hoger in Google en stijgt het aantal bezoekers.

We willen u vragen informatie over uw bedrijf (open dagen, evenementen, verbouwingen, deelname aan shows/beurzen, samenwerkingen, etc.) in te sturen voor het nieuwsoverzicht op www.voan.nl. U kunt uw bericht mailen naar r.groothedde@bootakkrum.nl. De berichten worden op de site vermeld en gepromoot via social media. Een grote variëteit en hoeveelheid aan informatie van ondernemers maakt de site tot een interessant medium voor Akkrum en omstreken.

Aanleveren informatie voor de Ledengidsvoan

Een belangrijk doel van de website is om de leden van VOAN te verbinden met elkaar en de inwoners en belanghebbenden in Akkrum en Nes. De ledengids is hiervoor het middel. Op www.voan.nl vindt u in het menu “voor de leden” een item “leden”. In de ledengids is voor ieder lid (in persoon of bedrijf) een pagina beschikbaar om bedrijfsactiviteiten en -gegevens te delen.

Een duidelijke ledenpagina zorgt er voor dat de ondernemers, inwoners en belanghebbenden in en rond Akkrum en Nes u en uw bedrijf weten te vinden. Het zal uw bekendheid vergroten en onderlinge samenwerking en klandizie verhogen.

Wat kunt u aanleveren?

Om uw ledenpagina in te kunnen vullen, ontvangen we van u graag van u een email met de volgende informatie:

 1. Een stukje tekst met informatie over uw bedrijf en bedrijfsactiviteiten.
 2. Een stukje tekst over de ondernemer of ondernemers van het bedrijf.
 3. Een profielfoto (jpg-bestand)
 4. Een bedrijfslogo (jpg-bestand)
 5. Maximaal 3 foto’s van uw bedrijf (bv. Buitenkant en binnenkant bedrijfspand, foto van uw product(en), foto van uw medewerkers, foto van project bij een klant, etc.)
 6. Uw bedrijfsgegevens:

Naam (persoon):
Bedrijfsnaam:
Adres:
Telefoonnummer:
Emailadres:
Website:
Facebook adres:
Twitter adres:
Linkedin adres:

Toelichting

 1. Kijk voor informatie over uw bedrijf en bedrijfsactiviteiten op uw website. Daar heeft u vaak al een goede tekst die ook geschikt is voor uw ledenpagina.
 2. Schrijf een kort stukje over u als ondernemer. Kijk voor voorbeelden in de ledenpagina’s die al op de site staan of geef hier uw eigen invulling aan. Zijn er meerdere ondernemers actief binnen uw organisatie? Schrijf dan over alle ondernemers afzonderlijk en kort stukje. Het is ook mogelijk voor elke ondernemer een afzonderlijke pagina aan te maken.
 3. Lever een foto aan die minimaal 500×500 pixels groot is. Foto’s van dit formaat nemen vaak minimaal de helft van uw beeldscherm in. Neem een foto met een lichte achtergrond. Als er meerdere ondernemers/leden in het bedrijf zijn, mag u ook een groepsfoto aanleveren.
 4. Lever een logo aan van minimaal 500×300 pixels.
 5. Lever foto’s aan van minimaal 500×500 pixels.
 6. Vul uw gegevens in in het schema en kopieer deze gegevens in de email die u stuurt met uw informatie.

U kunt uw gegevens voor uw ledenpagina mailen naar Romkje Groothedde van Boot Akkrum op mailadres r.groothedde@bootakkrum.nl.

Heeft u vragen? Mail ook dan naar r.groothedde@bootakkrum.nl of bel 06-20700888.

We zien uw informatie graag de komende weken tegemoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top