Sinterklaas komt zaterdag 17 november naar Akkrum!

Zaterdag 17 november is het alweer zover; Sinterklaas komt met al zijn pieten aan in Akkrum/Nes. Pakjesboot 13 legt rond 15.00 uur aan bij het Gearstalt.

Hiervoor zal er natuurlijk actie zijn in de kolk en worden de kinderen enthousiast gemaakt door Bertusmijnheer. De Muziekpieten zijn er dit jaar ook weer bij en gaan voor de pakjesboot uit op een andere boot. Ook de Fanfare Harmonie en Drumband Animato zijn dit jaar weer aanwezig om Sint naar de Tsjerkebleek te begeleiden met behulp van vrolijke sinterklaasmuziek. De Muziekpieten zullen achterin de optocht lopen zodat ook de tweede helft van de mensen kan genieten van vrolijke muziek.

Zoals ieder jaar is er dit jaar een activiteit op de Tsjerkebleek voor de kinderen.

Zwarte Piet bezoekt vooraf kinderen en ouderen die niet bij de intocht aanwezig kunnen zijn. Mocht het zo zijn dat uw kind niet bij de intocht aanwezig kan zijn (dit kan verschillende redenen hebben) doe dan even een berichtje via de facebook zodat de pieten eventueel thuis langs kunnen komen. Ook voor zieke mensen die erg graag toch even genieten van het Sinterklaasfeest is dit natuurlijk mogelijk! Een half uur voor aankomt is de pakjesboot weer live te volgen op facebook. 

Voor meer informatie, leuke filmpjes, ideeën en overige dingen kun je een kijkje nemen op DEZE facebookpagina.

Bekijk HIER het filmpje ’Sinterklaas Akkrum – Nes 2018 – Adrico & de verloren sleutel’

Beelden van de intocht van Sinterklaas zijn live te zien op de Akkrumer Webcam

Top