Inventarisatie profielfotoshoot

Een mooie profielfoto is het halve werk!

De online-wereld is niet meer weg te denken uit de dagelijkse realiteit. Bedrijven en personen presenteren zich online met een internetsite en delen ervaringen via sociale media. Ondernemers en professionals kunnen veel voordeel halen uit een goede online-presentatie.

Bezoekers van een bedrijfswebsite kijken graag naar foto’s van personen. Ze zien graag een gezicht van de persoon achter de site en het bedrijf. Dit maakt het contact meer persoonlijk. Een goede profielfoto is hiervoor belangrijk. Gezien de drukke agenda is het voor vele ondernemers lastig tijd vrij te maken om een profielfoto te laten maken.

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan beschikken over een goede profielfoto wil het bestuur van Voan (bij voldoende interesse) 1 of meerdere profielfotosessies organiseren met een professionele fotograaf. Deze sessie(s) zal plaatsvinden op een avond of op zaterdag en neemt slechts 15 minuten van uw tijd. De kosten bedragen €45,- incl. btw per persoon en daarvoor ontvangt u binnen 14 dagen een bewerkte profielfoto.

Wilt u deelnemen aan deze sessie en u presenteren met een mooie profielfoto? Toon uw interesse door een mail te sturen naar bestuur@voan.nl en u wordt geïnformeerd over de mogelijkheden en planning.

 

Voan ledengids goed bezocht

Voan vindt het belangrijk haar leden te ondersteunen bij een goede vindbaarheid op het web voor potentiële klanten en relaties. Hiervoor is voor elk lid een persoonlijke pagina beschikbaar op de site van Voan. Deze “online bedrijvengids voor Akkrum, Nes en omstreken” wordt maandelijks al door gemiddeld 300 verschillende bezoekers bekeken en dat schept mogelijkheden.

Bezoek de ledenpagina’s via deze link www.voan.nl/leden/

De pagina’s met sprekende profielfoto’s worden vaker bezocht. Des te meer reden om u aan te melden voor de profielfotoshoot!

 

Lid van Voan en nog geen informatie aangeleverd voor uw ledenpagina? Bekijk pagina’s van andere leden voor inspiratie of gebruik de tekst van uw internetsite. U kunt uw informatie mailen naar bestuur@voan.nl.

Top