Eerste energie-neutrale vakantielodge verkocht op Recreatiepark Tusken de Marren

De Vakantie Makelaar heeft de eerste energie-neutrale vakantielodge verkocht die op Tusken de Marren komende winter gerealiseerd gaat worden.

Uitgangspunt is energie-neutraal oftewel de energie die verbruikt wordt, worden door de PV-panelen op het dak zelf opgewekt. Er zit wel een stroomaansluiting bij zodat ook in de winter goed comfort kan worden geboden. De stroom die in de zomer teveel wordt opgewekt wordt terug geleverd aan het net en in de winter wordt het afgenomen op het moment dat er een tekort aan zon is. Uiteraard worden er duurzame materialen toegepast. De woning heeft geen gasaansluiting. De warmte wordt opgewekt via infrarood of is via een optie ook mogelijk met de luchtwarmtepomp met lage temperaturen vloerverwarming.

Naast de afgebeelde types en indelingsvarianten zijn er voor de woningen diverse opties mogelijk. In één van de indelingsvarianten is ook de mindervalide uitvoering mogelijk waar in de verhuur veel vraag naar is.

Voor informatie over Recreatiepark Tusken de Marren om er te verblijven of een vakantiewoning aan te schaffen, kunt u een bezoek brengen aan de website tuskendemarren.nl

Top