Deelnemers gezocht voor “Akkrum opent!”

Akkrum opent!AWSheaderWP

In 2015 heeft de A.W.S. Eendracht de samenwerking gezocht met Jachtwerf Oost, Tusken de Marren/Drijfveer en De Koken om samen het watersportseizoen te openen. In een paar vergaderingen werd dit georganiseerd en die eerste keer was het al een succes. Vorig jaar was het koud maar kwamen er uiteindelijk toch veel  bezoekers. Dat jaar werd er een avondprogramma met lekker eten en live muziek aan toegevoegd, dit was een boppeslach!
 
Akkrum is een prachtig watersportdorp dat niet aan een meer ligt maar letterlijk ‘tusken de marren yn’. We hebben een eigen skûtsje dat voorin meevaart in de SKS competitie, succesvolle zeilers in de verenigingscompetitie en Watersportvereniging A.W.S. Eendracht die leeft als nooit tevoren! De opening van het watersportseizoen mag dan ook in Akkrum – Nes niet ongemerkt voorbij gaan. We willen heel graag de samenwerking zoeken met de Akkrumer ondernemers die een bijdrage willen en kunnen leveren aan dit mooie evenement. 
 
We gaan alweer voor de derde keer dit evenement organiseren en we hebben er meteen maar een mooie naam aan gegeven: Akkrum Opent! Het is nog steeds de opening van het watersportseizoen maar we kunnen met deze titel iets meer variatie aanbrengen binnen de kaders van het thema. 
 

Akkrum Opent! ’17 Zaterdag 6 mei | Jachthavens Akkrum

We willen u als ondernemer graag laten deelnemen aan dit evenement. Als deelnemer aan het dagprogramma bent u van harte welkom als u: 

Actief bent in de watersportbranche, Horeca of detailhandel versspeciaalzaak (bakker, slager, etc.)
Actief bent in Akkrum of in de directe omgeving
Met eigen middelen uw bedrijf kunt presenteren op het terrein 
 
Om het thema te bewaken kan de organisatie uiteindelijk een selectie maken onder de deelnemende bedrijven. Het is een evenement waar veel mensen op af komen. De PR commissie van A.W.S. Eendracht zorgt weer voor de juiste marketing activiteiten om Akkrum Opent! onder de aandacht te brengen. Natuurlijk vragen we ook aan de deelnemende bedrijven om het evenement zo veel mogelijk te delen onder eigen relaties en klantenkring.
 
Het is leuk om hier aan deel te nemen en levert voor u een stuk extra PR op tegen minimale kosten. 
 
Informatie
 
Datum:   Zaterdag 6 mei 
 
Tijdstip:   13:00 – 01:00
 
Locatie:   Jachthaven A.W.S. Eendracht en Jachthaven Tusken de Marren
 
Voorlopig programma: – Presentaties bedrijven     – Klompkesilen     – Kajuitconcerten     – Waterloopballen     – Beachvolleybal      – Watersportdemonstraties     – Kinderactiviteiten     – Horecaplein met eetkraampjes     – Afsluitend feest met live bands     – En nog veel meer

 
                                                 
 
Organisatie: A.W.S. Eendracht, Jachtwerf Oost, Tusken de Marren/Drijfveer en De Koken
 
Contact:    Middagprogramma Hans Bijker, 06 – 20 40 21 46     Avondprogramma Jelmer Dijkstra, 06 – 41 93 26 32
 
Deelname:    Gratis of vrijwillige bijdrage Deelnemers graag voor 1 maart aanmelden door een mail te sturen naar activiteitencommissie@awseendracht.nl 
 
Als u interesse heeft en meer informatie wilt stuurt u een mail naar activiteitencommissie@awseendracht.nl  We willen een bijeenkomst organiseren samen met u als deelnemende ondernemer om informatie te verstrekken en ideeën uit te wisselen.  We hopen dat we u als deelnemer mogen verwelkomen in de Akkrumer Jachthavens op zaterdag 6 mei 2017!
 
Met vriendelijke groet,
 
Namens de organisatie van Akkrum Opent!, Hans Bijker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top