Voan netwerkavond met lezing

Voan netwerkavond met lezing
Dec
1

Op donderdagavond 1 december 2016 20:00 uur verwelkomen wij graag onze leden in Cafe De Kromme Knilles voor de VOAN Netwerk avond.

Op deze avond zal de nieuwe VOAN website worden onthuld en hebben we twee sprekers uitgenodigd:

Tea Rodenburg van Op-E-Rit

Op deze avond maken we kennis met de bedrijfsactiviteiten van Op-E-Rit. Tea Rodenhuis ondersteunt met haar bedrijf particulieren en bedrijven bij het creëren van overzicht, rust en orde in administratie thea-rodenburgalsmede ruimte-, papier-, en tijdmanagement.

Op ‘e rit… werkt voor iedereen die niet van opruimen houdt…!

“Opruimen en ordenen, dat klinkt toch niet echt niet hip en sexy…nou, daar ben ik het dus totaal niet mee eens! Als je benieuwd bent naar mijn bedrijf, mijn manier van werken en als je wilt ervaren hoe je  gelukkig en rijk kunt worden als je thuis alles weer op ‘e rit hebt, dan zie ik je graag op 1 december bij de komende VOAN-bijeenkomst.

Ik ben dan misschien nog een groentje als ondernemer, als ervaren praktische huishoudcoach wil ik van alles demonstreren. Een aantal toe te passen tips krijg je direct mee, doe ermee wat je wilt. Collega-ondernemer, vraag je partner mee als je die hebt, dan bereid ik mij ook vast voor op een gezellige, onderhoudende opgeruimde avond!”

Alex Grobbee van GGN Gerechtsdeurwaardersalex-grobbee

Dan is er ruimte voor Alex Grobbee, als gerechtsdeurwaarder verbonden bij GGN. Alex zal ons meenemen in de dagelijkse werkzaamheden van een grechtsdeurwaarder. Hij zal de volgende thema’s behandelen:

Verschillende mensen kunnen heel verschillend omgaan met geld. GGN heeft sociale   milieus  geordend naar maatschappelijke status en waardeoriëntatie. GGN onderscheidt drie ‘betaalprofielen’: de Risicomijders, de Spenders en de Nonchalanten. Met de specifieke kennis van de drie betaalprofielen kunnen we het betaalgedrag van debiteuren positief beïnvloeden, door rekening te houden met hun betaalgewoontes.

Betaalgedrag wordt sterk beïnvloed door 2 belangrijke factoren welke zijn dat en wat voor incassobrief werkt het beste?

Deurwaarders, beslag en executie. Hoe zit dat eigenlijk?

Een zeer inspirende spreker.

Nieuw logo en website voor Voan!website-voan

Daarnaast zal de nieuwe website van de VOAN op deze avond worden gepresenteerd met een aanbieding voor de leden.

Uiteraard is weer voldoende tijd om te netwerken, aanmelden graag via de link aan de linksonder op de pagina en heel graag tot donderdag 1 december!

 

U kunt zich opgeven voor dit evenement via deze link.

Top