Thema avond “Beleving centrum Akkrum”

Thema avond “Beleving centrum Akkrum”
Feb
14

Akkrum is een bruisend dorp gelegen in het hart van Friesland tussen de Friese meren. Met ruim 4400 inwoners (eind 2018) een mooie basis voor het winkelbestand en de horeca. Er wordt al veel samengewerkt tussen de winkeliers en de horeca. Samen sta je sterk.

Thema avond Beleving centrum Akkrum
Om deze samenwerking te bevorderen en de kracht van het centrum van Akkrum onder de loep te nemen, nodigt het bestuur van Voan de winkeliers en horecaondernemers van Akkrum en Nes van harte uit voor een thema avond. Tijdens deze avond staan verschillende facetten van het centrum centraal. Wat gaat er goed en wat kan nog beter? Hoe kunnen we de beleving van de inwoners en toeristen die het centrum van Akkrum bezoeken verbeteren en de aantrekkingskracht vergroten?

Deze thema avond wordt gehouden op donderdag 14 februari in Hotel Restaurant Goerres.
Vanaf 18.30 uur staat er een compacte maaltijd voor de deelnemers klaar en om 19.00 uur start het programma.

Gespreksleider: Peter de Vries, centrummanager van Heerenveen
Deze avond wordt geleid door Peter de Vries, coach van een marathonschaatsteam en centrummanager in Heerenveen. Peter is vanaf mei 2017 de spil en verbinder tussen de winkeliers, de horecaexploitanten, de Gemeente en de bezoekers van het centrum van Heerenveen.

Hij begeleidt de partijen om tot een gezamenlijke visie te komen en de beleving van de bezoekers van het centrum te optimaliseren.

Gespreksonderwerpen
Onderwerpen die op de agenda staan zijn oa. de samenwerking tussen vele winkeliers en horeca, de activiteiten die jaarlijks georganiseerd worden in het centrum en de kansen voor het “winkelcentrum” van Akkrum door de nieuwbouw en herinrichting van het terrein van Poeisz.

Samen met de deelnemers bespreken we graag hoe we de boodschap aan de bewoners van Akkrum en Nes (en omliggende dorpen) versterken dat het winkelbestand en de horeca van Akkrum een zeer compleet aanbod heeft en een bezoek waard is. 

Ter voorbereiding op deze avond is het verzoek aan de deelnemers een “compliment” en een “verbeterpunt” mee te nemen. Wat gaat er goed en moet vooral blijven en waar moeten we met elkaar aan werken? Met uw input en aandachtspunten maken we deze bijeenkomst tot een actieve gespreksavond.

Top