Nieuwjaarsreceptie Gemeente Heerenveen

Nieuwjaarsreceptie Gemeente Heerenveen
Jan
11

Het bestuur heeft een uitnodiging ontvangen voor alle ondernemers in Akkrum en Nes voor de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Heerenveen:

“We willen u hierbij van harte uitnodigen voor de nieuwjaarsreceptie 2017 voor ‘ondernemend Heerenveen’. Deze nieuwjaarsreceptie vindt plaats op woensdag 11 januari 2017 van 17.30-19.30 uur in het Posthuis Theater, Fok 78 in Heerenveen. 

Nieuwjaarstoespraak & uitreiking Gouden Plak

Om circa 18.30 uur zal Burgemeester Van der Zwan zijn nieuwjaarstoespraak houden. Aansluitend zal voor de tweede keer ‘De Gouden Plak’ worden uitgereikt aan de persoon, het bedrijf of de organisatie die het afgelopen jaar op ’n Gouden wijze heeft bijgedragen aan de marketing van Heerenveen. De winnaar hiervan wordt gekozen door een jury vanuit Heerenveen ’n Gouden Plak.

Organisatie door Heerenveen ’n Gouden Plak

De nieuwjaarsreceptie wordt opnieuw georganiseerd door de vereniging Heerenveen ’n Gouden Plak, in samenwerking met haar leden waaronder Ondernemerskring Heerenveen, Heerenveense Ondernemers Vereniging, Koninklijke Horeca Nederland Afdeling Heerenveen, Thialf, Sportstad Heerenveen, gemeente Heerenveen en het Posthuis Theater.

Graag tot ziens op woensdag 11 januari 2017 om 17.30 uur in het Posthuis Theater! Aanmelden is niet nodig.

Met ’n Gouden Groet,

Jitske de Jong

Heerenveen ’n Gouden Plak

www.ngoudenplak.nl

info@ngoudenplak.nl

 

 

Top