Meet me at the fountain

Meet me at the fountain
Jun
9

Akkrum wordt New york : 9&10 – 16&17 juni 2018

Tijdens twee weekenden in juni 2018 wordt het straatbeeld van 1896 in het dorpscentrum van Akkrum nagebootst. Frank Cooper opende in dat jaar het grootste warenhuis ter wereld aan Sixth Avenue, een van de belangrijkste winkelstraten in New York. Bij de opening waren 160.000 mensen aanwezig. Tijdens de weekenden van 9&10 en 16&17 juni wordt het exterieur van het enorme winkelcomplex in steigerdoek en containers opgetrokken, in een schaal van 1 op 3, tot zestien meter hoogte. Op straat voor het warenhuis zullen in de weekenden in totaal zo’n vijfhonderd mensen actief zijn in hun rol van allerlei personages uit die tijd.

Vrijwilligers, deelnemers en sponsoren gezocht
Om dit enorme project mogelijk te maken, is de organisatie op zoek naar vrijwilligers voor deorganisatie, bouw en realisatie van het project. Daarnaast zijn er vele deelnemers nodig die in verschillende rollen het leven in 1896 naspelen op straat. 

Wilt u een bijdragen leveren aan dit project in de vorm van arbeid of een sponsorbedrag? Brengt u dan een bezoek aan www.skean.frl voor meer informatie en mogelijkheden om u aan te melden. 

 

 
Top