Bedrijfsbezoek Van Vuuren Grou

Bedrijfsbezoek Van Vuuren Grou
Mar
7

Bedrijfsbezoek aan Van Vuuren Grou

Op uitnodiging van collega ondernemer Dennis Gijsman bent u van harte welkom voor een bezoek aan Van Vuuren Grou BV op woensdag 7 maart. Dit bedrijfsbezoek is een gezamenlijke aktiviteit van Voan met de leden van de Businessclub Grou.

Tijdens dit bezoek wordt u rondgeleid door het bedrijf en krijgt u een beeld van de bedrijfsactiviteiten, de mensen achter het bedrijf en de productie.

Van Vuuren Grou BV
Van Vuuren is al sinds jaar en dag toonaangevend leverancier van binnen- en buitendeuren in de Nederlandse utiliteitsbouw. Van Vuuren is een onafhankelijk opererend bedrijf. Met name in de laatste periode heeft het bedrijf zich een sterke positie in de markt verworven door als betrouwbare partner te opereren. Door het leveren van een breed pakket aan producten en diensten met een hoog kwaliteitsgehalte, wordt de continuïteit gewaarborgd.

Van Vuuren streeft naar het aanbieden van een optimaal product welke voldoet aan de huidige en toekomstige marktvraag. Daarnaast voelt Van Vuuren zich verantwoordelijk voor een gezonde en plezierige werkomgeving voor haar medewerkers. Door veel regionale (sport-) verenigingen financieel te steunen, kan ook de kwaliteit van de leefomgeving van onze collega’s worden verhoogd. Dit door duurzaam en met respect om te gaan met mensen, middelen en milieu.

Meer informatie en contactgegevens van Van Vuuren vindt u op de profielpagina van Dennis Gijsman via deze link: Dennis Gijsman

Programma
17.00 uur    Ontvangst met hapje en drankje
17.30 uur    Aftrap door Ivo Krikke (voorzitter BCG) en Wiebren Jongbloed (voorzitter Voan)
17.45 uur    Bedrijfspresentatie Van Vuuren Grou door Dennis Gijsman
                     Met aandacht voor oa. Productieverbetering, Verkoopstrategie, Export, Sociale betrokkenheid, Personeelsbeleid, resultaat en ambitie!
18.15 uur    Rondleiding productie
19.00 uur   Buffet en borrel

Locatie en aanvang
De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 7 maart en start om 17.00 uur op het terrein van Van Vuuren op J.W. de Visserwei 5 in Grou.

Aanmelden
Deelname aan dit bedrijfsbezoek is kosteloos voor leden van BCG en Voan.
U kunt zich aanmelden met behulp van deze link.

Top